Les presents condicions generals de venda, regulen el procés de venda en línia del lloc web delruscacasa.alemany.com (en endavant, ALEMANY.COM), titularitat de TORRONS I MEL ALEMANY, S.L.

PRODUCTES, SERVEIS, PREUS I TARIFES

Els productes oferts a delruscacasa.alemany.com, juntament amb les seves característiques i preu apareixeran en pantalla.

El preu dels productes està indicat per unitats. En qualsevol cas, l’usuari indicarà la quantitat requerida incrementant unitàriament fins arribar a les unitats desitjades de compra.

Els preus indicats en pantalla són en euros i inclouen l’IVA i qualsevol altre impost que fos d’aplicació i seran en tot moment els vigents, excepte error tipogràfic.

Els imports de transport es calculen per a cada cas basant-se en l’import total de comanda incloent l’IVA. Per a més informació consulti el nostre apartat Enviaments i devolucions.

Li recomanem que llegeixi detingudament les etiquetes de l’embalatge del producte abans de consumir-lo, ja que podrà trobar-hi informació detallada i actualitzada sobre el mateix. No obstant, si li sorgeix qualsevol dubte a l’hora de comprar, escrigui’ns a hola@alemany.com.

ALEMANY.COM podrà en qualsevol moment afegir nous productes als inclosos al lloc web, entenent-se, tret que es disposi una altra cosa, que els nous productes es regiran pel que disposen els termes i condicions generals vigents en cada moment.

ALEMANY.COM, es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts al lloc web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions en l’assortiment de productes en el servei de venda online.

PROCÉS DE COMPRA

Per procedir a la compra online dels nostres Productes, l’Usuari haurà d’afegir els productes que desitgi adquirir a la “Cistella de la Compra”, segons les indicacions recollides en la pantalla.

Un cop escollits el producte, l’Usuari serà dirigit al procés de compra on se li solicitaran les dades de facturació i d’enviament per la comanda.

Un cop revisada la comanda en la pantalla resum, l’Usuari podrà procedir al pagament fent clic al botó “Comprar”.

Un cop realitzada la compra, l’Usuari rebrà una confirmació de la comanda en forma de correu electrònic. Per aquesta raó, és important que l’adreça electrònica que ens faciliti sigui la correcta.

La cobertura del servei de compra en línia es limita a Espanya (Península i Balears).

Igualment, ALEMANY.COM es reserva el dret a cancel·lar qualsevol comanda quan ho consideri oportú, comunicant a l’Usuari i justificant la decisió de no servir la comanda per causes alienes a la seva voluntat o de força major, com poden ser accidents de trànsit, climatologia adversa o robatoris del transport o de les mercaderies. En aquest casos, donarem opció a el client de rebre una nova comanda similar tan aviat se solucionin les causes alienes.

TARIFES SERVEI D’ENVIAMENT

Les despeses del servei d’enviament es mostraran al lloc web de forma prèvia a la confirmació de la comanda. Les despeses del servei d’enviament seran els indicats a l’apartat Enviaments i devolucions.

ALEMANY.COM es reserva el dret de modificar les tarifes d’enviament. Qualsevol canvi al respecte serà comunicat sempre de forma prèvia a la confirmació de la comanda.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

ALEMANY.COM s’esforça per complaure els Usuaris en la demanda dels nostres productes.

És difícil que algun dels productes oferts no estigui realment disponible però, en cas de no disposar d’estoc del producte després d’haver-se realitzat la comanda per part de l’Usuari, ALEMANY.COM procedirà a comunicar-se amb el client per proposar la substitució del producte segons les preferències de l’Usuari.

En cas que l’Usuari no desitgi substituir el producte o de no ésser possible contactar amb l’Usuari al moment de la preparació de la comanda, aquest no es servirà i es retornarà el seu import pel mateix mètode de pagament que va fer servir l’Usuari al moment de fer la comanda.

En el cas en què el producte sol·licitat i no disponible sigui l’únic de la comanda, la comanda s’anul·larà i retornarem l’import pagat per l’Usuari pel mateix mètode de pagament que va fer servir l’Usuari al moment de fer la comanda.

PAGAMENT

Mètode de pagament

Els pagaments de les comandes es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit a través de la passarel·les segures de pagaments de Pay Comet o de Paypal.

Privacitat i seguretat en els pagaments

El sistema de pagament amb targeta de Pay Comet i la passarel·la Paypal, són una manera fiable, segura i ràpida de fer pagaments per internet. En efecte, en ser Pay Comet o Paypal qui efectuen els cobraments directament als nostres clients, ALEMANY.COM no tindrà accés a les dades bancàries d’aquests últims.

Hem contractat el certificat SSL, el qual protegeix la privacitat del consumidor mentre navega o compra a la web.

Per a més informació, consulti la nostra Política de Privacitat i la nostra Política de Cookies.

PRIVACITAT

Totes les dades facilitades pels usuaris a ALEMANY.COM seran tractades amb màxim respecte per la seva privacitat i no es facilitaran a tercers, excepte quan sigui necessari per al lliurament de la comanda.

Les dades bancàries les tracten directament les passarel·les de pagament Pay Comet o Paypal. Per tant ALEMANY.COM mai veurà la informació de la targeta de crèdit dels clients, simplement rebrà el pagament i els detalls de la comanda per elaborar-la.

Reservat el dret d’utilitzar les dades comercials de manera anònima per estudiar els hàbits i usos de compra.

Per a més informació, consulti la nostra Política de Privacitat i la nostra Política de Cookies.

ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol consulta, reclamació o suggeriment, l’usuari podrà posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic hola@alemany.com.

INFORMACIÓ PER AL COMPRADOR SOBRE LA PLATAFORMA DE RESOLUCIÓ DE CONFLICTES E-COMMERCE

S’informa al comprador de productes d’aquest lloc web, de l’existència d’una plataforma de resolució de litigis en línia.

D’acord amb l’Article 14.1 de l’Reglament (UE) 524/2013:

“La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia.